Ochrana osobných údajov

Vaše osobné údaje sú u mňa v bezpečí. Beriem Vašu dôveru vážne a s rešpektom!

Dobrý deň, volám sa Ľudmila Tóthová a v rámci mojej živnosti Ing. Ľudmila Tóthová – Družstevná 83/42, Parchovany, 076 62, konajúca v rámci svojej obchodnej alebo inej podnikateľskej činnosti (ďalej len "Poskytovateľ" / "Predávajúci") .
Ak ste mojim zákazníkom, účastníkom mojich webinárov alebo ste "len" návštevníci týchto stránok, zverujete mi svoje osobné údaje. Prečítajte si preto, ako ich chránim, a aké práva máte v súvislosti s GDPR (Nariadenie o ochrane osobných údajov) Ďakujem za vašu dôveru!

Kto je správca?
Správcom vašich osobných údajov je Ing. Ľudmila Tóthová – ELTIES, Družstevná 83/42, Parchovany, 076 62, konajúca v rámci svojej obchodnej alebo inej podnikateľskej činnosti (ďalej len "Poskytovateľ" / "Predávajúci").
Prevádzkuje webovú stránku www.jednoduchy-porod.sk Voči vašim osobným údajom som v pozícii správcu. Určujem, ako budú osobné údaje spracovávané a za akým účelom, ako dlho a vyberám prípadné ďalších spracovateľov, ktorí mi so spracovaním budú pomáhať.

Ako ma môžete kontaktovať?
O návštevníkov mojej webstránky sa starám s láskou a starostlivosťou. Neberiem nič na ľahkú váhu! Ak budete mať akékoľvek otázky či pripomienky, kontaktujte ma na e-mailovej adrese: ludka@jednoduchy-porod.sk či mi rovno zavolajte na telefón (+421) 907 312 855.

Rozsah osobných údajov a účel spracovania?
Spracovávam osobné údaje, ktoré mi zveríte sami, a to z nasledujúcich dôvodov (pre naplnenie týchto účelov):
Organizácia webinárov, poskytovanie služieb, plnenie zmluvy
Vašu e-mailovú adresu nevyhnutne potrebujem na zabezpečenie organizácie mojich webinárov a poskytovanie prístupu k mojim elektronickým produktom a službám. Ak si objednáte niektorý z mojich elektronických produktov a služieb, potrebujem vašu e-mailovú adresu na účel plnenia zmluvy, aby som vám mohla vytvoriť prístupy do členskej sekcie.

Vedenie účtovníctva
Ak si objednáte niektorý produkt či službu z mojej ponuky, potrebujem vaše osobné údaje (fakturačné údaje), aby som vyhovela zákonnej povinnosti pre vystavovanie a evidenciu daňových dokladov.

Priamy marketing skrz e-mail
Vaše osobné údaje (e-mail a meno), pohlavie, aké stránky na mojom webe navštívite a na čo klikáte v e-maily, a kedy e-maily najčastejšie otvárate, využívam za účelom priameho marketingu - zasielanie a zobrazovanie obchodných oznámení. Ak si objednáte niektorý z mojich webinárov, PDF súborov, MP3 či video tréningov (či platených alebo zadarmo), vnímam oprávnený záujem posielať vám newslettre s tematikou tehotenstva a pôrodu. Budem to robiť maximálne po dobu 5 rokov od prihlásenia.
Ak zakúpite niektorý z mojich produktov či služieb ako váženému zákazníkovi vám budem zasielať newsletters s tematikou tehotenstva a pôrodu na základe oprávneného záujmu správcu zasielať po dobu 5 rokov .
V oboch prípadoch sa môžete zo zasielania newsletterov kedykoľvek odhlásiť tlačidlom "odhlásiť sa" v pätičke každého môjho e-mailu.

Priamy marketing skrz Facebook reklamu
Pokiaľ navštívite môj web, vnímam oprávnený záujem prostredníctvom súborov cookies sledovať, aké stránky na mojom webe navštívite a následne využiť toto info pre remarketing a lepšie cielenie reklamy na Facebooku, a to po dobu maximálne 1 roka od návštevy webu. Ak si neželáte moje reklamy na Facebooku vidieť, môžete zobrazovanie mojich reklám zrušiť priamo na Facebooku prostredníctvom tohto návodu, popr. vypnúť cookies v prehliadači, alebo zmeniť svoje preferencie pre zobrazovanie reklám na stránke Vaše predvoľby pre reklamy. Informácie zhromaždené pomocou cookies mi neumožňujú identifikovať vaše meno, kontaktné údaje alebo iné osobné identifikačné údaje, ak sa nám ich nerozhodnete sami poskytnúť.

Priamy marketing skrz FB messenger
Ak kontaktujete moju FB stránku skrze Messenger, požiadam vás o súhlas so zasielaním správičiek s tematikou tehotenstva a pôrodu. Iba na základe udeleného súhlasu vám budem zasielať tieto správičky po dobu maximálne 5 rokov od udelenia súhlasu. Od zasielanie správičiek sa môžete kedykoľvek odhlásiť, stačí ak na akúkoľvek správičku odpíšete slovo "koniec" a ďalšie správičky vám na Messenger odo mňa chodiť nebudú.

Pokročilý marketing na základe súhlasu
Iba na základe vášho súhlasu vám môžem zasielať tiež inšpirujúce ponuky tretích osôb alebo využiť e-mailovú adresu napr. pre remarketing a zacielenie reklamy na Facebooku. Ten je možné samozrejme kedykoľvek odvolať prostredníctvom mojich kontaktných údajov.
Vaše osobné údaje si ponechávame po dobu premlčacích lehôt, pokiaľ zákon neustanovuje dlhšiu dobu k ich uchovanie alebo sme v konkrétnych prípadoch neuviedli inak.

Prenos osobných údajov 3. stranám?
Pre zaistenie niektorých konkrétnych spracovateľských operácií, ktoré nedokážem zabezpečiť vlastnými silami, využívam služby a aplikácie spracovateľov, ktorí sa na danej spracovanie špecializujú a sú v súlade s GDPR.

Sú to poskytovatelia nasledujúcich platforiem a služieb:

Poskytovatelia hostingu a serverových služieb

  • Webinarjam.com - hosting registračních stránek na webinář a pořádání webinářů

Genesis Digital LLC, 7660 Fay Ave #H184, La Jolla, CA 92037 USA

 

Analytické nástroje

  • Google Analytics - štatistiky návštevnosti webu

    Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  • SmartSelling - štatistiky návštevnosti webu

SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

 

Marketing a zákaznická podpora

  • SmartEmailing - nástroj pre hromadnú rozosielku emailov

SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

  • Sklik - reklama

Seznam, a.s., Radlická 3294/10, Praha 5, 150 00, Česká republika

  • Google Adwords - reklama

Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

  • ManyChat - komunikácia cez FB messenger

ManyChat, INC.220 Golden Oak Dr, Portola Valley, CA, 94028, United States.

  • Facebook pixel

Facebook Ireland Ltd, 4 Grand canal square, Dublin 2, Irsko, VAT IE9692928F 

Fakturácia a účtovníctvo
• FAPI - automatické faktúry
SmartSelling a.s., Netroufalky 797/5, 625 00 Brno, Česká republika, DIČ: CZ29210372

Je možné, že sa v budúcnosti rozhodnem využiť ďalšie aplikácie či spracovateľa, pre uľahčenie a skvalitnenie spracovania. Sľubujem vám však, že v takom prípade budem na spracovateľa klásť pri výbere minimálne rovnaké nároky na zabezpečenie a kvalitu spracovania ako na seba.

Cookies?
Pri prechádzaní mojich webových stránok zaznamenávam vašu IP adresu, ako dlho sa na stránke zdržíte, z ktorej stránky prichádzate a prichádzate ak vďaka niektorému z mojich affiliate partnerov. Používanie cookies na meranie návštevnosti webu, affilaite a prispôsobenie zobrazenie webových stránok vnímam ako svoj oprávnený záujem správcu, lebo verím, že vďaka tomu vám môžem ponúknuť ešte lepšie služby.
Ak navštívite môj web a máte spracovanie cookies povolené vo svojom prehliadači, vnímam oprávnený záujem prostredníctvom súborov cookies sledovať, aké stránky na mojom webe navštívite a následne na základe toho zlepšiť zacielenie a relevantnosť mojich facebookových reklám, a to po dobu maximálne 1 roka od vašej poslednej návštevy webu. Ak si neželáte moje reklamy na Facebooku vidieť, môžete zobrazovanie mojich reklám zrušiť priamo na Facebooku prostredníctvom tohto návodu, popr. vypnúť cookies v prehliadači, alebo zmeniť svoje preferencie pre zobrazovanie reklám na stránke Vaše predvoľby pre reklamy. Informácie zhromaždené pomocou cookies mi neumožňujú identifikovať vaše meno, kontaktné údaje alebo iné osobné identifikačné údaje, ak sa mi ich nerozhodnete sami poskytnúť.
Moje webové stránky možno prechádzať aj v režime, ktorý neumožňuje zbieranie osobných údajov. Používanie cookies môžete na svojom počítači zakázať. Viac o tom, ako používam cookies, ale tiež, ako môžete sami cookies povoliť alebo zakázať, si prečítajte v mojich Zásadách pri práci s cookies.

Koho využívame pre spracovanie cookies?
Služby Google Analytics, prevádzkovanej spoločnosťou Google Inc., sídlom 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Google Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/#nosharing.
Služby Facebook Pixel, prevádzkovanej spoločnosťou Facebook Inc., sídlom 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA. Zozbierané cookies súbory sú následne spoločnosťou Facebook Inc. v súlade so Zásadami ochrany súkromia, dostupnými na https://www.facebook.com/full_data_use_policy

Zabezpečenie a ochrana osobných údajov?
Chránim osobné údaje v maximálnej možnej miere pomocou moderných technológií, ktoré zodpovedajú stupňu technického rozvoja. Chránim ich ako keby boli moje vlastné. Prijala som a udržiavam všetky možné (aktuálne známe) technické a organizačné opatrenia, ktoré zamedzujú zneužitiu, poškodeniu alebo zničeniu vašich osobných údajov.

Odovzdávanie dát mimo EÚ?
Dáta spracovávam výhradne v Európskej únii alebo v krajinách, ktoré zaisťujú stupeň ochrany na základe rozhodnutia Európskej komisie.

Vaše práva v súvislosti ochranou osobných údajov?
V súvislosti s ochranou osobných údajov máte rad práv. Ak budete chcieť niektorého z týchto práv využiť, prosím, kontaktujte ma prostredníctvom e-mailu: ludka@jednoduchy-porod.sk.

Máte právo na informácie, ktoré je plnené už touto informačnú stránku sa zásadami spracovanie osobných údajov.
Vďaka právu na prístup ma môžete kedykoľvek vyzvať a ja vám doložím v lehote 30 dní, aké vaše osobné údaje spracovávam a prečo.
Ak sa u vás niečo zmení alebo akékoľvek svoje osobné údaje neaktuálne alebo neúplné, máte právo na doplnenie a zmenu osobných údajov.

Právo na obmedzenie spracovania môžete využiť, ak sa domnievate, že spracovávam vaše nepresné údaje, myslíte si, že vykonávam spracovanie nezákonne, ale nechcete všetky údaje vymazať alebo ak vznesiete námietku proti spracovaniu. Obmedziť môžete rozsah osobných údajov alebo účelov spracovania. (Napr. Odhlásením z newslettera obmedzujete účel spracovania pre zasielanie obchodných oznámení.)

Právo na prenosnosť
Ak by ste chceli svoje osobné údaje vziať a preniesť k niekomu inému, budem postupovať rovnako ako pri využití práva na prístup - len s tým rozdielom, že vám informácie dodám v strojovo čitateľnej podobe. Tu potrebujeme aspoň 30 dní.

Právo na výmaz (byť zabudnutý)
Vašim ďalším právom je právo na vymazanie (byť zabudnutý). Nechcem na vás zabudnúť, ale ak si to budete priať, máte na to právo. V takom prípade vymažem všetky vaše osobné údaje zo systému aj zo systému všetkých čiastkových spracovateľov a záloh. Na zabezpečenie práva na výmaz potrebujeme 30 dní.
V niektorých prípadoch som viazaná zákonnou povinnosťou, a napr. Musím evidovať vystavené daňové doklady po lehotu stanovenú zákonom. V tomto prípade teda zmažem všetky také osobné údaje, ktoré nie sú viazané iným zákonom. O dokončenie výmazu vás budeme informovať na e-mail.

Sťažnosť na Úrade na ochranu osobných údajov
Ak máte pocit, že s vašimi údajmi nezaobchádzam v súlade so zákonom, máte právo sa so svojou sťažnosťou kedykoľvek obrátiť na Úrad na ochranu osobných údajov. Budem veľmi rada ak najprv budete o tomto podozrení informovať mňa, aby som s tým mohla niečo urobiť a prípadné pochybenie napraviť. Aj majster tesár sa niekedy utne. Svoje prípadné chyby naprávam prioritne, upozorniteľov si vážim!

Odhlásenie zo zasielania newsletterov a obchodných oznámení
E-maily s inšpiráciou, článkami či produktami a službami vám zasielam ak ste môj zákazník na základe môjho oprávneného záujmu. Odhlásiť sa môžete prostredníctvom odhlasovacieho odkazu v každom e-maily.

Mlčanlivosť?
Dovoľujem si Vás uistiť, že moji spracovatelia, ktorí budú spracovávať Vaše osobné údaje, sú povinní zachovávať mlčanlivosť o osobných údajoch a o bezpečnostných opatreniach, ktorých zverejnenie by ohrozilo bezpečnosť Vašich osobných údajov. Bez vášho súhlasu nebudú vaše osobné údaje vydané žiadne iné tretej strane.

Tieto zásady spracovanie osobných údajov platí od 20.5.2018.
V prípade akejkoľvek zmeny mojich zásad spracovania osobných údajov, bude nové znenie týchto zásad uvedené na adrese https://jednoduchy-porod.sk/ochrana-osobnych-udajov/. Pozrite sa na túto stránku v ľubovoľný čas, kedy chcete vidieť aktuálne znenie mojich zásad spracovania osobných údajov.
ĎAKUJEM VÁM ZA VAŠU DÔVERU!